Toimituskulut vain 5,90 €
Nopea toimitus 1-2 päivässä
14 päivän palautusoikeus

The Lord of the Rings

0 tuotetta

The Lord of the Rings eli Taru sormusten herrasta on on englantilaisen kirjailijan J. R. R. Tolkienin kirjoittama fantasiaromaani. Tolkien kirjoitti romaanin vuosien 1937 ja 1949 välillä. Taru sormusten herrasta julkaistiin ensimmäisen kerran alkuperäiskielellä vuosina 1954–1955. Teos jakaantuu kuuteen kirjaan sekä liitteisiin, mutta on yleensä julkaistu kolmessa niteessä ja siksi sitä on usein kutsuttu trilogiaksi. Tolkien halusi, että kirja julkaistaisiin heti yhtenä suurena niteenä. Julkaisija ei kuitenkaan suostunut siihen, koska kirja oli yksinkertaisesti liian pitkä. Paperi oli tuohon aikaan kallista, joten yhden suuren niteen julkaiseminen olisi ollut liian suuri riski. Taru sormusten herrasta on myynyt yli 150 miljoonaa kappaletta, ja se on yksi myydyimmistä romaaneista kautta aikojen.Taru sormusten herrasta on käännetty 38 kielelle.

Peter Jackson ohjasi tarinoista fantasiaelokuvatrilogian, jotka julkaistiin vuosina 2001- 2003. Elokuvista tuli suuria yleisömenestyksiä ja ne voittivat paljon elokuvapalkintoja, mm. yhteensä seitsemäntoista Oscar-palkintoa. Elokuvia kuvattiin kahdeksantoista kuukauden ajan Uudessa Seelannissa. Kyseessä on ensimmäinen elokuvasarja, jonka kaikki elokuvat on kuvattu samaan aikaan.

Tarinoiden hahmot heräävät eloon näissä naamiaisasuissa. Voit osallistua teemajuhliin, fanitapaamisiin tai muihin naamiaisasuja vaativiin tilaisuuksiin suosikkihahmoksesi pukeutuneena.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot löydät täältä