Toimituskulut vain 5,90 €
Nopea toimitus 1-2 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Pirates of the Caribbean


Pirates of the Caribbean on yhdysvaltalainen seikkailuelokuvasarja, jonka ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2003. Ensimmäinen elokuva Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous sai inspiraationsa Walt Disney-teemapuiston laitteen mukaan ja elokuva tehtiin sen pohjalta. Toinen osa Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu päätettiin tehdä, koska ensimmäinen osa oli saanut menestystä. Sarjan toinen elokuva on tähän saakka sarjan tuottavin elokuva. Kolmas osa Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla sai mukaansa vielä runsaasti sarjan kahden ensimmäisen osan näyttelijoitä, mutta neljännessä osassa Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä alkuperäisestä kastista oli jäljellä enää pari näyttelijää. Vielä julkaisematon, elokuvasarjan viides osa Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales saa ensi-iltansa heinäkuussa 2017.

Elokuvat rakentuvat Jack Sparrow -nimisen hahmon ympärille. Sparrow’ta esittää Johnny Depp. Elokuvan Jackiä Johnny sai kehitellä itse, ja sen lopputuloksena Jack ei muistuttanut yhtään alkuperäistä roolia. Jack Sparrow esiintyy elokuvissa nokkelana ja humoristisena, joka yleensä selviää tilanteesta kuin tilanteesta puhumalla. Jos joku, niin Jack Sparrow on tarkka siitä, ettei hänen nimen yhteydessään unohdeta mainita titteliä kapteeni.

Kapteeni Jack Sparrow on herättänyt hahmona ihailua varsinkin naispuolisissa katsojissa. Vaikka Jack Sparrow ei omaa mitään normaalia perheenisän luonnetta eikä ulkonäkökään täytä kaikkein tiukimpia hygieniavaatimuksia, on tämä hahmo renttuasenteellaan varmasti toimiva ja tunnistettava myös naamiaisasuissa. Muista asustaa naamiaisasusi runsaalla tilannekomiikalla ja rommipullolla!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot löydät täältä