Toimituskulut vain 5,90 €
Nopea toimitus 1-2 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Superman

Teräsmiehen naamiaisasu koostuu sini-, puna ja keltavärisestä puvusta, pitkästä viitasta sekä S-kirjaimesta puvun rinnuksessa.

Superman Deluxe

-20%
54,32 € 67,90 €
Seksikäs SuperGirl Super Deluxe korsettiasu.

SuperGirl Super Deluxe

-20%
63,92 € 79,90 €
Supergirlin naamiaisasu hihallisella mekolla jossa yläosa on sininen ja alaosa punainen. Punainen viitta on kiinteästi asun yläosassa ja lisäksi kokoinaisuuteen kuuluvat punaiset kengänpäälliset joiden yläreuna on kullanvärinen.

SuperGirl

-20%
46,32 € 57,90 €
Poikien sinipunainen Superman- naamiaisasu punaisella viitalla.

Superman Deluxe

-20%
31,92 € 39,90 €

Teräsmies, englanniksi Superman on Joe Shusterin ja Jerry Siegelin luoma supersankari ja DC Comicsin julkaiseman sarjakuvan nimihahmo. Supersankarisarjakuvien niin sanotun kultakauden katsotaan alkaneen Teräsmiehen ensiesiintymisestä, ja Teräsmiehen menestys myötävaikutti supersankarigenren syntymään.

Teräsmies syntyi Krypton-planeetalla. Juuri ennen planeetan räjähtämistä hänet lähetettiin vauvana turvaan Maahan. Teräsmies kasvoi Kansasissa Kentin pariskunnan ottolapsena. Varttuessaan hän huomasi omaavansa yli-inhimillisiä voimia, joita hän päätti käyttää auttaakseen muita ja taistellakseen rikollisuutta vastaan. Teräsmiehen asu koostuu sini-, puna ja keltavärisestä puvusta, pitkästä viitasta sekä S-kirjaimesta puvun rinnuksessa. Hänen peitehenkilöllisyytensä on toimittaja Clark Kent kuvitteellisessa Metropoliksen kaupungissa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot löydät täältä