Toimituskulut vain 5,90 €
Nopea toimitus 1-2 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Avatar

0 tuotetta

Avatar on James Cameronin ohjaama ja käsikirjoittama tieteiselokuva, joka julkaistiin maailmanlaajuisesti 18. joulukuuta 2009. Termi ”avatar” tulee sanskritin kielen sanasta avatāra, joka tarkoittaa ’hän joka laskeutuu’. Ohjaaja Cameron on sanonut halunneensa tehdä elokuvan, jossa on teelusikallinen sokeria, toimintaa, jännitystä ja kaikkea sitä mikä saa hänet itsensä syttymään, mutta joka sisältää myös hieman sitä, joka saa katsojan ajattelemaan luontoa ja ympäristöään.
Elokuvassa Pandora-nimistä planeettaa asuttaa na’vi-niminen kansa, jonka jäsenet ovat kolmimetrisiä, sini-ihoisia ja älykkäitä humanoideja. Pandora on Alfa Centaurin tähtijärjestelmässä sijaitseva vehreä, Maan kaltainen kuu, jonka ilmakehä on myrkyllinen ihmisille. Na’vit elävät sovussa luonnon kanssa ja palvovat Eywa-nimistä äitijumalatarta. Heidän teknologiansa on kuitenkin alkukantaista ja he rakentavat rakennuksensa puista ja käyttävät aseina kivestä valmistettuja aseita ja jousia.
Elokuva palkittiin vuoden 2010 Oscar-gaalassa parhaasta lavastuksesta, parhaasta kuvauksesta sekä parhaista erikoistehosteista.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot löydät täältä