Toimituskulut vain 5,90 €
Nopea toimitus 1-2 päivässä
14 päivän palautusoikeus

Baywatch

Punainen Baywatch-asu pienellä takilla ja kellukkeella.

Baywatch Typy

-7%
59,90 € 64,90 €
Punainen Baywatch hengenpelastajan naamiaisasu uimashortseilla ja verryttelypusakalla.

Baywatch Sälli

-8%
49,99 € 54,90 €

Baywatch on yhdysvaltalainen televisiosarja, joka kertoo kalifornialaisista hengenpelastajista, heidän arjestaan ja yksityiselämästään. Sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuodesta 1989 vuoteen 2001. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan Baywatch pitää hallussaan parhaimmillaan 1,1 miljardilla viikottaisella katsojallaan kaikkien aikojen katsotuimman televisiosarjan titteliä.
Ehkä hieman karrikoidusti sanottuna legendaarisen sarjan juoni koostui pääasiassa siitä, että siinä nähtiin kauniita hyväkuntoisia ihmisiä juoksemassa rannalla bikineissä. Suomalaisväriä sarjaan toi Linda Lampenius, joka taiteilijanimellään Linda Brava kävi viihdyttämässä katsojia yhdessä sarjan jaksossa.

Naamiaisasuvalikoimassamme on omat Baywatch-asut miehille sekä naisille. Lisäksi saatavana on kuuluisa punainen kelluke, joka oli näkyvässä roolissa sarjassa hengenpelastajien juostessa kohti meren tyrskyjä. Sarkastisesti voitanee todeta, että ehkä katsojien katse ei aina noissa juoksukohtauksissa ollut kiinnittynyt ainoastaan tuohon punaiseen kellukkeeseen. Punaiset Baywatch-asut tunnistetaan varmasti ja ne ovat hyvä vaihtoehto penkkareihin, kesäisiin naamiaisiin sekä polttareihin.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot löydät täältä